Ahhoz, hogy teljes legyen a történetetek egyaránt szükséges a Ti szervezésetek és az én munkám. Nincs két egyforma esküvő ahogy olyan sem amely mögött ne állna több hónapos szervezés. Az én feladatom, hogy egy olyan album készüljön amely évtizedek múlva is elmeséli a Ti napotokat minden apró részletével amelyek teljessé teszik.

Egy esküvői album nem csak az utókornak mesél, hanem Nektek is. A napon, melynek Ti vagytok a főszereplői rengeteg minden történik, köztük olyan dolgok is melyeket ti észre sem vesztek. Folyamatosan követve az eseményeket, minden rokon és vendég reakcióját megörökítve lesz igazán teljes az esküvői album, hiszen mindenki részese a napnak.

Ezért szeretek esküvőt fotózni. Egy esküvőn senki sem gondol arra, hogy őt most fotózhatják. Egy esküvőn mindenki őszinte, őszinték az arckifejezések és ezek adják az igazán jó pillanatokat. Nem szeretem a sablonszerű beállításokat. Minden esküvőnek egyedi, saját stílusa van. Az én célom, hogy készüljön egy olyan album ami igazán olyannak és másikhoz nem hasonlíthatónak mutatja be a napot. Ami történt, ahogy történt, ahol történt, Veletek történt.

HA
• tetszenek Nektek a képeim, könnyen azonosultok a stílusommal, a színekkel amikkel dolgozom és szeretnétek, hogy rólatok is hasonló stílusú képek készüljenek
• az esküvőtöket úgy szeretnétek viszontlátni, ahogy valójában telt a nap, kíváncsiak vagytok minden részletére, a vendégek reakcióitól a dekoráción át érzelmekkel teli pillanatokig
• a képeken az igazi éneteket szeretnétek viszont látni és nem egy elképzelt, kitalált és beállított szituációt, valótlan és mű arckifejezésekkel
• elvárjátok a fotósotoktól, hogy minden egyes történést megörökítsen, kövesse a nap eseményeit és bármi jöjjön közbe, ő tegyen eleget annak amit megígért

AKKOR
• kérjetek tőlem egy személyre szabott ajánlatot az űrlap segítségével. Minél többet meséljetek el a terveitekről és arról, hogy mit vártok el a fotósotoktól! 🙂

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyit kell várnunk a képekre az esküvő után?

Az esküvőt követően maximum 4, de általában 2 héten belül készül el az album.

Mennyi fotót kapunk az esküvőnkről?

Egy egész napos esküvőről minimum 600-700 képet adok át. Ez természetesen nem törvényszerű, befolyásolják a nap eseményei, a vendégek száma és az egyéni elképzelések.

Megkaphatjuk a nyers képeket is?

Nem, erre nincs lehetőség. Egy fotózás során minden esetben készül egy csomó olyan fotó, ami nem kerül be az albumba. Ennek egyszerű az oka, a gyors történések során sok képek készítek, hogy mindenképpen kiválaszthassam a legjobbakat. Jó képek sosem maradnak ki az albumból.

Mennyi időt érdemes terveznünk a kreatív fotózásra?

1-2 óra elegendő szokott lenni a kreatív fotózásra, kevesebbet semmiképpen sem tanácsolnék, a kapkodás nem szerencsés. Sokkal többet sem, elég fárasztó a nap és Ti is csak feleslegesen fáradnátok el, jobb képek már úgysem születnének a többedik óra után. Ha a kreatív fotózásra valami távolabb eső helyszínt terveztetek, abban az esetben érdemes elgondolkodnotok a külön napon tartandó kreatív fotózáson.

Minden képet utómunkázol?

Természetesen igen. A képek átválogatása után minden fotót a saját stílusomhoz hűen utómunkázok, szükség szerint retusálok. Egy elkészült album így lesz egységes, a képek így lesznek igazán egymás mellé illőek.

Milyen minőségben adod át a képeket?

Minden fotózás után készítek egy online albumot ami jelszóval van ellátva. Ez az album megtekintésre szolgál, emellett a képeket elektronikusan átadom ahol egyben le tudjátok tölteni az összes fotót maximális méretben.
Ezeken kívül az esküvői albumot maximális méretben egyedi pendriveon is átadom.

Találkozhatunk személyesen a foglalás előtt?

Természetesen! Sőt, én ajánlani szoktam. A jegyespároknak ezért szoktam felajánlani a jegyes fotózást. Ez egy pár órás fotózás tökéletes alkalmat ad arra, hogy megismerjük egymást és kitapasztaljuk, hogy tudunk együttműködni a legjobban. 
A tervek szerződésbe foglalásához minimum egyszer találkozni fogunk az esküvő előtt 🙂

Szoktál másodfotóssal dolgozni?

Igen, ha nagyobb esküvőről van szó ajánlani is szoktam, hogy másodmagammal érkezzek. Ha két szemszögből örökítjük meg a nap minden mozzanatát azzal kizárjuk azt esélyét annak, hogy bármiről lemaradjak. Ezen kívül változatosabb is az album, ha több oldalról és nézőpontból láthatjátok viszont az eseményeket.
Asszisztenciát minden esetben viszek magammal az esküvőkre, két fővel kalkuláljatok ezügyben.

Mi van, ha meghibásodik a felszerelésed?

Ez mindig benne van a pakliban, de semmi ok az aggodalomra. Azon túl, hogy a felszerelésemet mindig karban tartom és ellenőrzöm, minden fotózásra úgy érkezem, hogy bőven van mindenből tartalék. Minden esküvőre 5-6 memóriakártyával érkezem, több vázzal, több objektívvel és több vakuval. A nap folyamán a memóriakártyákat ha van időm rögtön le is szoktam menteni macbookomra, én is nyugodtabb vagyok ha a nyersanyag már több helyre van mentve.

Hogyan tudunk lefoglalni az esküvőnkre?

Ha közel érzitek magatokhoz a stílusomat az űrlap segítségével kérjetek tőlem személyre szabott árajánlatot. Ha minden szuper akkor egy találkozó alkalmával szerződés formájában rögzítünk minden részletet és rendezitek a foglalót, onnantól számotokra van lefoglalva a dátum.

Ajánlatkérés